Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ



Σε εορταστική διάθεση με κέφι και μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων πραγματοποιήθηκε χθες η ολοήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας.
Το πρωί υλοποιήθηκαν 6 καλλιτεχνικά εργαστήρια και τα παιδιά μας κατέπληξαν με τις ευφάνταστες δημιουργίες τους. Παράλληλα διαλέξαμε όμορφα και γιορτινά δώρα από το bazzar των μαθητών της Στ΄ τάξης απολαμβάνοντας ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί .
Οι απογευματινές δραστηριότητες ξεκίνησαν με τις εξαιρετικές παραστάσεις των ομάδων της ρυθμικής, του θεατρικού εργαστηρίου και του χιπ χοπ.
Ο μπουφές με τις αλμυρές γεύσεις, η λαχειοφόρος με τα πλούσια δώρα και το μαθητικό μουσικό συγκρότημα χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους μια όμορφη και ζεστή γιορταστική βραδιά.
Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά που συμμετείχαν και τους διοργανωτές των εργαστηρίων και μέλη του συλλόγου μας Αγγελική Φουρνάρη-Βιβλιοθηκονόμο, Έλενα Μανάλη-Εικαστικό-Κεραμίστρια, Χαρά Βιδοπούλου-Γραφίστρια, Σοφία Τσακαλίδου-Βιβλιοθηκονόμο, και Δήμητρα Τσερκέζη-Αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου καθώς επίσης και τον εικαστικό Βασίλη Θαλασσινό.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς των δώρων και όλους όσους στήριξαν και βοήθησαν για να γίνει η γιορτή μας πλούσια, ξεχωριστή και όμορφη για τα παιδιά μας.
Καλά Χριστούγεννα  σε όλους !
Με υγεία το 2019!