Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 Αγαπητοί γονείς,

Την Κυριακή 23-12-2018 και ώρα 11:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση « Η μαγική ομπρέλα των Χριστουγέννων». Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 3 ευρώ. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε για την παράσταση δηλώστε μας συμμετοχή στο μέιλ του συλλόγου μας 9dimotx@gmail.com έως και την Παρασκευή 14-12-2018.
Λίγα λόγια για το έργο…
Παραμονή Χριστουγέννων και ο Ξωτικούλης, το σκανδαλιάρικο, μα και πάντοτε γοητευτικό ξωτικό των Χριστουγέννων, εμφανίζεται στη Γη. Επειδή φοβάται το φως της μέρας, βγαίνει από την κρυψώνα του μόνο τη νύχτα για δώδεκα μέρες… ή μάλλον για δώδεκα νύχτες, με σκοπό να πραγματοποιήσει την ευχή της Αστερένιας, που δεν είναι άλλη από το να ταξιδέψει στο διάστημα. Ο Ξωτικούλης ρίχνει μια μαγική σκόνη, η οποία βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς των ανθρώπων, όταν αγαπούν αληθινά το συνάνθρωπό τους, όταν νοιάζονται ειλικρινά γι’ αυτόν και όταν θέλουν πραγματικά το καλό του, πάνω σε μια ομπρέλα και τη μετατρέπει σε μαγική ομπρέλα των Χριστουγέννων. Αυτή η ομπρέλα έχει την ικανότητα να μεταφέρει, όποιον την κρατάει, πολύ ψηλά. Έτσι, η Αστερένια καταφέρνει να ταξιδέψει σε μέρη αταξίδευτα, τα οποία δεν είχε δει ποτέ της. Ζει καινούργιες εμπειρίες συναρπαστικές· αγγίζει τα αστέρια, μεταμορφώνεται σε αστερισμούς, μιλάει με θεούς, με αστροναύτες, με μάγους, με ρομπότ, με διαστημικά σκυλιά, ακόμα και με τον Άγιο Βασίλη!
Ποιοι είναι όμως εκείνοι που παίζουν το σημαντικότερο ρόλο σ’ αυτό το ταξίδι της Αστερένιας στο διάστημα; Μα φυσικά, τα παιδιά. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα συμβεί.