Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ


Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα διοργανώσει  σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Καρδιοαναπνευστική  αναζωογόνηση στο σχολείο μας.
Το σεμινάριο θα  έχει διάρκεια 6 ώρες και θα γίνει ημέρα Κυριακή και σε ημερομηνία που θα ορισθεί έπειτα από τις εγγραφές των συμμετεχόντων.
Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED” του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και η ύλη του είναι προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).
Οι εκπαιδευόμενοι μετά τη θεωρητική και πρακτική τους εξάσκηση στην  Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας, αποκτούν  Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης το οποίο ισχύει για πέντε χρόνια.
 Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ.
Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στο μέιλ 9dimotx@gmail.com έως την Τετάρτη 6-11-2019.