Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο τακτικό σχολικό συμβούλιο με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του σχολείου μας και τη συμμετοχή του ΔΣ του συλλόγου και όλων των διδασκόντων. Τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Οικονομόπουλος Τ., η αντιπρόεδρος κ. Φουρνάρη Α. η Γραμματέας κ. Λοχαΐτη Κ,, η ταμίας κ. Ζώτου Χ. και το μέλος μας κ.Δημαρά Ε. Ο κ. Οικονομόπουλος στην τοποθέτησή του ενημέρωσε για την επαφή που είχε ο σύλλογός μας με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Γερολυμάτο, ο οποίος και διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αθλητικού δαπέδου στο γήπεδο βόλεϊ έχουν συμπεριληφθεί σε εργολαβία , η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο εσωτερικό του κτηρίου είναι στον προγραμματισμό του και η συντήρηση και βαφή στα κάγκελα του προαυλίου θα ξεκινήσουν άμεσα.

 Ο πρόεδρος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της ελλιπούς καθαριότητας του κτηρίου και ιδιαίτερα των τουαλετών και στον μικρό αριθμό κάδων στο προαύλιο. Συμφωνήθηκε με τη διεύθυνση να βρεθεί από κοινού λύση με την τοποθέτηση νέων κάδων από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και να γίνεται πιο σχολαστικός καθαρισμός των τουαλετών που για το σκοπό αυτό θα ανατεθεί η εργασία σε νέα καθαρίστρια. Επίσης ζητήθηκε  από τη Διεύθυνση του σχολείου να γίνει αίτημα για άμεση διαγράμμιση των διαβάσεων περιμετρικά του σχολικού συγκροτήματος για να γίνεται πιο ασφαλής η διέλευση των μαθητών Έγινε ακόμα αναφορά για την ανάγκη ανανέωσης του ψηφιακού μας εξοπλισμού με την αγορά νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών στην οποία μπορεί να βοηθήσει ο σύλλογος μας με στοχευμένες δράσεις. Τέλος επισημάνθηκε ότι ο συλλογός μας θα διοργανώσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών που θα αφορούν γονείς και δασκάλους. Ειδική παρουσίαση έγινε από την αντιπρόεδρο του ΔΣ κ Φουρνάρη Αγγελική για την ανανέωση και λειτουργικότητα της βιβλιοθήκης, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει η ίδια με τη στήριξη του συλλόγου μας. Η Διεύθυνση και οι δάσκαλοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία για την αναβάθμιση και ποιοτική λειτουργία της βιβλιοθήκης μας.
Η συζήτηση που ακολούθησε με όλα τα μέλη του συλλόγου μας και δασκάλους υπήρξε παραγωγική σε κλίμα συνεννόησης και καλής διάθεσης για την επίλυση όλων των θεμάτων. Παρακολουθούμε από κοντά την πορεία των αιτημάτων έως την οριστική επίλυσή τους και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη και πρόοδο όλων των εκκρεμοτήτων.
Το ΔΣ του συλλόγου