Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


Αγαπητοί γονείς, και αγαπητά παιδιά, 
Ξεκινάμε την συγκέντρωση της ύλης για την έκδοση  του 2ου φύλλου του Έναστρου, της μαθητικής εφημερίδας του σχολείου μας. Έτσι, όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν ατομικά ή σε ομάδες συνεργασίας, στέλνοντας τα κείμενα των άρθρων τους μέχρι τις 30 Απριλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου μας  9dimotx@gmail.com  ή να τα βάζουν στον φάκελο εφημερίδας  που θα υπάρχει σε κάθε τάξη. Όσα κείμενα συνοδεύονται από φωτογραφίες, αυτές να είναι  όσο το δυνατό σε καλύτερη ανάλυση και μία  για κάθε κείμενο. Επίσης για τεχνικούς λόγους πρέπει τα άρθρα  να μην ξεπερνάνε τις 150 λέξεις.
Ενδεικτικά και εμείς να  αναφέρουμε μερικά θέματα με τα οποία μπορείτε να καταπιαστείτε, όπως μια ιστορία αληθινή ή φανταστική, ένα αυτοσχέδιο παραμύθι, μια θεατρική παράσταση που σας εντυπωσίασε  ή ένα ωραίο βιβλίο, ένα ποίημα, νέα του σχολείου ή της γειτονιάς σας , αθλητικά τοπικά νέα ή γενικά, μια συνέντευξη από ένα πρόσωπο που παρουσιάζει ενδιαφέρον για εσάς, συνταγές μαγειρικής, ζωγραφιές, πόλεις η μέρη που θα θέλατε να επισκεφτείτε ή έχετε επισκεφτεί, τεχνολογικά και επιστημονικά θέματα ή και κωμικά κείμενα.
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία και μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τους μικρούς μας δημοσιογράφους εν δράσει. Σας ευχαριστούμε.