Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ



Σας προσκαλούμε στο masqué αποκριάτικο πάρτι του συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Θέμα της φετινής αποκριάς θα είναι για τους μεγάλους η ντίσκο της δεκαετίας του ΄80 , για τα αγόρια οι σούπερ ήρωες και για τα κορίτσια  η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, η ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας. Ντυθείτε λοιπόν ανάλογα  και οι καλύτερες εμφανίσεις δεν θα κερδίσουν και κάτι, απλά την αναγνώριση του κοινού και ένα θερμό χειροκρότημα. Επίσης για να μην μαζεύουμε χαρτοπόλεμο μέχρι το Πάσχα τον αφήνουμε καλύτερα στο σπίτι και φέρνουμε σερπαντίνες.
 Επίσης, επειδή κάποια στιγμή οι μικροί και μεγάλοι μασκαράδες θα πεινάσουν, παρακαλούμε, όσοι γονείς επιθυμούν να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό του μπουφέ μας ας φέρουν  εδέσματα που ενδεικτικά προτείνουμε:
της Α΄ τάξης  ( αναψυκτικά, χυμούς), της Β΄ ( λουκανικοτυροπιτοσπανακοπιτάκια), της Γ΄ (ντόνατς,γλυκά), της Δ΄ (μπόμπες-σάντουιτς) και της Ε΄ και ΣΤ΄ (πίτσες ή nuggets).
 Ευχαριστήσουμε όλες τις μαμάδες αλλά και τους μπαμπάδες, που κάθε φορά σε κάθε γιορτή μας φροντίζουν να έχουμε ένα πλούσιο μπουφέ. Ελάτε, με αποκριάτικη διάθεση  και κέφι να διασκεδάσουμε, να φάμε και να χορέψουμε στους ντίσκο,  latin και όχι μόνο, ρυθμούς του dj.