Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς & αγαπητά παιδιά,
 Σας προσκαλούμε, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017  στις 5.30 μ.μ. στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου μας, που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Την γιορτή μας θα ανοίξει στις 6.00μ.μ. το μουσικό σύνολο ‘Πεισματάρηδες’. Με τριάντα δύο(!) παιδιά και τη  συμμετοχή τεσσάρων φανταστικών μπαμπάδων- μουσικών – τον δάσκαλο και υπεύθυνο του τμήματος τους, κ. Χρήστο Σταματίου ( Πιάνο), τον κ. Δημήτρη(Κανονάκι), τον κ. Μανώλη (Λαούτο) ,τον κ. Νίκο (Γαλλικό Κόρνο)- θα μας τραγουδήσουν όλοι μαζί Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα. Στη συνέχεια το τμήμα ρυθμικής της Κας Βάσιας Βολικάκη θα μας παρουσιάσει ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ρυθμικής και χορού με τα παιδιά  να μας μαγεύουν με το συγχρονισμό, την αρμονία και την χάρη τους.
Την  σκυτάλη αμέσως μετά θα πάρει το τμήμα Hip-Hop της Κας Διονυσίας Μπάστα το οποίο με τις  μοντέρνες, χορευτικές φιγούρες του θα μας προϊδεάσει για αυτό που θα ακολουθήσει.
Το ΠΑΡΤΙ. Επί σκηνής θα βρεθεί το μουσικό συγκρότημα DNA BAND  το οποίο θα μας κάνει να χορέψουμε με ποπ- ροκ τραγούδια, ελληνικά και ξένα, παλιά και νέα.
Επίσης, παρακαλούμε, όσοι γονείς επιθυμούν να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό του μπουφέ μας να φέρουν διάφορα εδέσματα και για να μην φέρουμε όλοι τα ίδια, της Α’ τάξης ας φέρουν (αναψυκτικά, χυμούς ) ,της Β’ (λουκανικοτυροπιτοσπανακοπιτάκια ) ,της Γ΄(ντόνατς,γλυκά ) ,της Δ’ (μπόμπες,σάντουιτς ) ,της Ε’ και της ΣΤ’(πίτσες ή nuggets ).
Για την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου θα διατίθενται λαχνοί προς 1 ευρώ ο ένας, με τους τυχερούς να κερδίζουν πολλά και αξιόλογα δώρα.
Και όπως πάντα, το bazzar μας θα είναι εκεί με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, δωράκια, παιχνίδια και βιβλία.

‘Όλοι μαζί λοιπόν αυτή την ημέρα με εορταστική διάθεση και κέφι ας καλωσορίσουμε τα Χριστούγεννα όπως πρέπει .Καλές γιορτές.