Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι τις πρωινές ώρες ( 7.50 - 8.15) στην κεντρική είσοδο του σχολείου μας έως και την Τετάρτη 9-11-2016, θα βρίσκονται μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας προκειμένου να παραλαμβάνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου για τη θεατρική παράσταση «οι 3 σωματοφύλακες». Επίσης μπορείτε να δίνετε το αντίτιμο στα μέλη το ΔΣ τα απογεύματα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.
Και λίγα λόγια για την παράσταση…
Μια φιλόδοξη παραγωγή, που καταφέρνει να βιώσουν τα παιδιά μια περιπέτεια, με εξαίρετες μουσικές συνθέσεις, καταιγιστική δράση και δεξιοτεχνικές ξιφομαχίες, θεαματική κινησιολογία και σπουδαία υποκριτική ικανότητα. Τα σκηνικά και τα αμέτρητα κοστούμια εποχής, οι μάσκες, τα καπέλα και οι υψηλής ευκρίνειας βίντεο - προβολές λειτουργούν εικαστικά ως έργα τέχνης, που σπάνια συναντάει κανείς σε ένα θεατρικό έργο.
Η ιπποτική αυτή ιστορία μάς ταξιδεύει σε μία εποχή (17ος αι.) που κυριαρχεί η γενναιότητα, ο σεβασμός, ο πληθυντικός ευγενείας, διδάσκοντας τις βασικές αρχές της τιμιότητας, του ψυχικού σθένους, της μέγιστης αρετής της φιλίας.